dentsu aegis network

FINLAND

Rekry: Muoti- ja lifestyle-ammattilaisia huipputoimistoon

17 helmi 2017

John Brown Media

Dentsu Aegis Network tuo Suomeen uuden sisältömarkkinoinnin huipputoimiston, globaalisti toimivan John Brown Median.

John Brown Media on vuonna 1987 Englannissa perustettu toimisto, joka on erikoistunut muoti- ja lifestylemediaan. Lukuisat brändit kuten John Lewis -tavarataloketju, Jamie Oliver -ruokamediat, NatWest-pankki sekä Waitrose-ruokaketju ovat jo vuosia luottaneet strategisessa sisältömarkkinoinnin suunnittelussa ja tuotannossa toimistoomme.

John Brown Media tuottaa monikanavaista sisältömarkkinointia niin printti- ja digimedioiden kanaviin. Julkaisemme globaalisti yli 200:aa B2C- ja B2B-asiakaslehteä. Tutustu lisää John Brown Mediaan

Olemme luotettava, laadukas ja liiketoiminnalle tuloksia tuottava globaali toimisto, joka laajenee nyt Suomeen. Teemme tiivistä yhteistyötä muiden Dentsu Aegis Networkin toimistojen, kuten mediatoimistojen Caratin ja Vizeumin, elämysmarkkinoinnin yksikkö MKTG:n, tulospohjaisen markkinoinnin iProspectin, luovan mainostoimisto Isobarin sekä Insight & Analytics -osaston kanssa.

Etsimme tällä hetkellä joukkoomme erityisesti muoti- ja lifestylemedioiden alan ammattilaisia, jotka ovat hankkineet kannuksensa journalismin saralla tai asiakkaalla työskennellessään.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme: