dentsu aegis network

FINLAND

Harjoittelujakso globaalissa markkinointialan konsernissa?

16 tammi 2018Dentsu Aegis Network on maailmanlaajuinen markkinointialan konserni. Etsimme nyt harjoittelijoita Dentsun median suunnittelu- ja ostoyksikköön Amplifiin. Harjoittelujakson kesto on 9-12 kuukautta ja on tarkoitus alkaa helmi-maaliskuussa 2018.

Harjoittelujakson aikana opit tuntemaan mediakenttää eri medioiden näkökulmasta ja pääset tutustumaan Suomen suurimpien mainostajien markkinointitoimenpiteisiin. Olet osa Amplifi-tiimiä, joka suunnittelee ja ostaa mediamainontaa painettuun mediaan, televisioon, radioon, ulkomainontaan, eri online medioihin sekä elokuviin.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa:
  • Tiimin jäsenten avustaminen mediaostoissa ja mediasuunnittelussa.
  • Laskutus ja raportointi.
  • Taitojesi kehittyessä ja oman mielenkiintosi mukaan mahdollisesti: mediakampanjoiden oma-aloitteinen läpivieminen alusta loppuun sisältäen kaikki vaiheet: suunnittelu, optimointi, ostaminen, laskutus ja jälkiraportointi.
Odotamme sinulta vahvaa oma-aloitteisuutta, erinomaista tarkkuutta, syvempää Excel-osaamista sekä intoa jatkuvaan oppimiseen. Olet myös valmis työskentelemään nopeatempoisessa työympäristössä välillä kovankin paineen alla. Käytämme erilaisia itse kehittämiämme työkaluja sekä mediatalojen sähköisiä ostojärjestelmiä, joten olethan sinut eri järjestelmien kanssa ja haluat kärsivällisesti oppia lisää.

Tarjoamme:
Harjoittelujakso Dentsu Aegis Networkilla on ponnahduslauta työllistymiseen superkiinnostavaan ja alati kehittyvään mediamaailmaan – monet nykyisistä työntekijöistämme on aloittanut uransa harjoittelijana. Tämän lisäksi tarjoamme:
  • Erittäin leppoisan ja hauskan tiimin sekä työpaikan Helsingin ytimessä yhdessä parhaimmista osoitteista Eteläesplanadilla.
  • Työkavereiksi alan huippuasiantuntijat Suomen mediakentässä.
  • Globaalin organisaation tuen ja kehittymismahdollisuudet.
  • Mahdollisuuden työskennellä Suomen suurimpien mainostajien kanssa.
  • 800 euron kuukausikompensaation harjoittelujakson ajalta.
Olisitko juuri sinä sopiva lisä asiantuntijatiimiimme? Kerro meille miksi juuri sinä olisit oikea henkilö tehtävään. Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen minna.andersson@dentsuaegis.com viimeistään 14.2.2018. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.