dentsu aegis network

FINLAND
  • Dentsu Aegis Networkin johtoryhmä
Nermin Hairedin

Nermin Hairedin

CEO, Dentsu Aegis Network Oy

Nermin aloitti Dentsu Aegis Networkin toimitusjohtajana vuoden 2013 lopussa. Nerminin tausta on perinteisen liiketoiminnan digitalisoinnissa. Hän on toiminut kansainvälisissä johtotehtävissä niin liiketoiminnan, IT:n, kuin markkinoinninkin saralla. Toimitusjohtajana Nermin näkee tärkeäksi luoda ja vaalia avointa ja toisia arvostavaa kulttuuria, suunnan näyttämisen, asiakasnäkökulman esiintuomisen entisenä asiakkaana sekä jatkuvan panostamisen henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Vapaa-ajallaan Nermin suosii eksoottisia matkakohteita, joissa voi snorklailla lämpimissä vesissä ja ratkoa ristikoita rannalla palmun alla. Lisäksi Nermin viihtyy golfkentällä hyvässä seurassa ja laskettelurinteessä. Nermin on äitiyslomalla heinäkuusta 2016 lähtien.

Kenneth Blomster

Kenneth Blomster

Chief Operating Officer, Dentsu Aegis Network Oy

Kenneth oli mukana perustamassa iProspectia vuonna 2008, jolloin hän tuli Dentsu Aegis Networkiin töihin. Sitä ennen Kenneth työskenneli muun muassa konsulttina Satama Interactivessa sekä opetustehtävissä Svenska Handelshögskolanissa. Heinäkuusta 2016 lähtien Kenneth on menestyksekkäästi toiminut Dentsu Aegis Networkissa toimitusjohtaja Nermin Hairedinin äitiysloman sijaisena ja operatiivisena johtajana. Vapaa-ajallaan Kenneth rentoutuu purjehduksen parissa.

ANNA NIINIMAA

ANNA NIINIMAA

HR Manager, Dentsu Aegis Network Oy

Henri Turunen

Henri Turunen

CFO, Dentsu Aegis Network Oy

Tuomas Kurki

Tuomas Kurki

Kaupallinen johtaja, Dentsu Aegis Network Oy

Tuomas Kurki aloitti Dentsu Aegis Networkin kaupallisena johtajana lokakuun lopussa 2015. Hän on aiemmin työskennellyt niin myynnin johtotehtävissä kuin asiakkuusjohtajana sekä toimitusjohtajana markkinointitoimistoissa. Tuomas näkee päävastuualueenansa Dentsu Aegiksen liiketoiminnan kehittämisen eri sidosryhmien kanssa. Keskeisiksi vastuualueiksi nousevat vastaaminen mediasuunnittelun ja –ostamisen tehokkuudesta sekä konserniin kuuluvien brändien liiketoimintojen tukeminen yhdessä brändivetäjien kanssa. Vapaa-aikanaan Tuomas viettää paljon aikaa perheensä kanssa, mutta myös urheilu eri muodoissaan ja elokuvat ovat lähellä sydäntä.

Heidi Björklöf

Heidi Björklöf

Managing Director, Carat Finland

Heidi aloitti Carat Finlandin toimitusjohtajana syyskuun lopussa 2015. Hän on ollut konsernin palveluksessa vuodesta 2003 alkaen. Hän toimi aiemmin Vizeumin ja Caratin asiakasjohdossa sekä Dentsu Aegiksen kaupallisena johtajana, josta siirtyi nykyiseen tehtäväänsä. Ennen tuloaan Vizeumiin Heidi työskenteli perheyrityksessä sekä muun muassa markkinoinnin kouluttajana. Caratin toimitusjohtajan roolin myötä Heidin vastuualueina ovat vastaaminen Caratin menestyksestä, henkilöstön osaamisen kehittäminen sekä hyvän työilmapiirin luominen. Vapaa-ajallaan Heidi lukee, lenkkeilee ja matkustaa sekä viettää mahdollisimman paljon aikaa perheen kakkoskodissa Espanjassa. 

Jarkko Jokinen

Jarkko Jokinen

Managing Director, Vizeum Finland

Jarkko aloitti Vizeumilla vuoden 2007 alussa. Aikaisemmin Jarkko on työskennellyt sekä asiakkaan että median puolella. Jarkko näkee, että hänen päävastuualueensa koostuvat hyvien edellytysten luomisesta vizeumilaisille työskennellä omassa yksikössään ja muiden yksiköiden kanssa, sekä liiketoiminnan kehittämisen ja uusien asiakkuuksien hankinnan yhteistyössä muiden kanssa. Vapaa-ajallaan Jarkko on innokas urheilun harrastaja lajeinaan muun muassa laskettelu, golf, salibandy, jääkiekko, jalkapallo ja monet muut mailapelit.

Mikko Rissanen

Mikko Rissanen

Managing Director, Isobar Finland

Mikael Castrén

Mikael Castrén

Mananging Director, MKTG Finland